ÉVADZARÓ ELŐADÁSOK A NAGYTEREMBEN

11.06.2019
ÉVADZARÓ ELŐADÁSOK A NAGYTEREMBEN

Évadzárás közeledik a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházban, így a Tompa Miklós Társulat is lejátssza a színházi idény utolsó előadásait. A nagytermi előadások sorát az A LÁTHATATLAN HÓHÉR „…és már senki sem!”, valamint a HAZATÉRÉS DÁNIÁBA című darabok zárják.

A LÁTHATATLAN HÓHÉR „…és már senki sem című darabot, a krimi koronázatlan királynőjének, Agatha Christienek a remekművét Gáspárik Attila rendezésében mutatta be a Tompa Miklós Társulat. A színdarab Agatha Christie egyik legnépszerűbb regényének, a Tíz kicsi néger (néhol Tíz kicsi indián, vagy És végül nem maradt senki sem) című kriminek az adaptációja.  Szereplők: Meszesi Oszkár, Kovács Botond, P. Béres Ildikó, Simon Boglárka Katalin, Varga Balázs, Kádár L. Gellért, Galló Ernő, Tollas Gábor, Moldován Orsolya, Kilyén László és László Csaba színművészek.

A 14 éven felülieknek ajánlott előadás június 13-án, csütörtökön este 7 órától tekinthető meg a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagytermében.
Kiss Csaba: HAZATÉRÉS DÁNIÁBA című királydrámája tulajdonképpen egy család története. Hazajön egy fiú külföldről, és azzal szembesül, hogy otthon válsághelyzet van. Hogyan éli meg a család egy elkövetett bűnnek a következményeit? Hogyan erjeszt meg maga körül mindent a hazugság? Hogyan mennek sorra tönkre a családon belüli kapcsolatok? Szereplők: Bokor Barna, Nagy Dorottya, Varga Balázs, Bíró József, László Csaba, Kádár L. Gellért, Simon Boglárka Katalin, Ördög Miklós-Levente, Gecse Ramóna, Meszesi Oszkár, Henn János, Benő Kinga, Tollas Gábor és Biluska Annamária.

A 14 éven felülieknek ajánlott előadás június 14-én, pénteken este 7 órától tekinthető meg a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagytermében.
Mindkét előadásra érvényesíteni lehet a Bernády György, a Kemény János és a Kántorné bérleteket, valamint az évad szabadbérleteit, ingyenes helyjegyet kérve a jegypénztárnál (a fennmaradó helyek függvényében).

Az előadásokra jegyek is válthatók a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kultúrpalotában működő jegyirodájában (telefon: 0372 951 251), a Színházban működő jegypénztárban (telefon: 0365 806 865) és online, a www.biletmaster.ro  honlapon.

Havi műsor

Május - 2020
V H K S C P S
  01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 28 29 30
31  
ÉVADZARÓ ELŐADÁSOK A NAGYTEREMBEN

Teatrul Național Târgu-Mureș
este o instituție subordonată
Ministerului Culturii și Identităţii Naţionale

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház
fenntartója a
Kultúra és Nemzeti Identitás Minisztériuma